Over ons

In januari 2021 startte Emily met Salon Cutting Edge. Eerst aan de Nieuwe Ebbingestraat 12 in Groningen waar zij al werkte sinds 2015 bij Kapsalon Deiana, die voorheen op dit adres gevestigd was.Vanaf januari 2023 is zij te vinden aan de Nieuwe Kerkhof 4, om de hoek van de oude plek! Met toen ruim 10 jaar ervaring in het kappersvak was dit een nieuwe stap. Eentje die ze helemaal op haar manier deed!

”Met Salon Cutting Edge wil ik meer diepgang creëren binnen het kappersvak. Ik wil een salon realiseren waar iedereen zich welkom voelt. Waar je niet alleen komt wanneer het weer ‘moet’, maar waar je naar uitkijkt!”

eMILY, eIGENAAR sALON cUTTING eDGE

Vanzelfsprekend staat bij Salon Cutting Edge de tevredenheid van onze klanten voorop. Onze standaard van kwaliteit en service ligt hoog en we blijven bij de tijd met de laatste mode. Het is een kleine salon met een vast team, wat een fijn en vertrouwd gevoel creëert.

Salon Cutting Edge staat en gaat voor nieuwe ideeën. Een nieuw concept in de salonwereld. Naast alle behandelingen die je bij een kapsalon kunt verwachten kan je hier ook je wenkbrauwen laten verzorgen en wordt je haar uitsluitend gekleurd en gewassen met natuurlijke, vegan, diervriendelijke en biodegradable producten.

”Als je hier binnenkomt kun je echt even chillen, met een muziekje en een lekker kopje koffie of thee. Daarna kunnen we je haar verzorgen, verven en knippen én bieden we nog veel meer op het gebied van verzorging en beauty!”

eMILY, eIGENAAR sALON cUTTING eDGE