Over ons

In januari 2021 start Emily Timmer Salon Cutting Edge, aan de Nieuwe Ebbingestraat 12 in Groningen. Emily werkte al sinds 2015 bij Kapsalon Deiana, die voorheen op dit adres gevestigd was. Met ruim 10 jaar ervaring in het kappersvak is dit een nieuwe stap. Eentje die ze helemaal op haar manier doet!

”Met Salon Cutting Edge wil ik meer diepgang creëren binnen het kappersvak. Ik wil een salon realiseren waar iedereen zich welkom voelt. Waar je niet alleen komt wanneer het weer ‘moet’, maar waar je naar uitkijkt!”

eMILY, eIGENAAR sALON cUTTING eDGE

Vanzelfsprekend staat bij Salon Cutting Edge de tevredenheid van onze klanten voorop. Onze standaard van kwaliteit en service ligt hoog en we blijven bij de tijd met de laatste mode. Het is een kleine salon met een vast team, wat een fijn en vertrouwd gevoel creëert.

Salon Cutting Edge staat en gaat voor nieuwe ideeën. Een nieuw concept in de salonwereld. Naast alle behandelingen die je bij een kapsalon kunt verwachten kan je hier ook je wenkbrauwen en nagels laten verzorgen. Neem voor meer informatie hierover een kijkje bij ‘Wenkbrauwen & Nagels’.

We hebben veel ideeën en staan open voor de jouwe. Zo komt er in de wachtruimte van de salon een ‘platenhoek’, waar je jouw elpees kunt omwisselen én platen kunt opzetten. Ook is er ruimte voor wisselende exposities van lokale kunstenaars. Wij willen hen een platform geven. Check voor meer informatie hierover ‘Exposeren & Elpees’.

”Als je hier binnenkomt kun je echt even chillen, met een muziekje en een lekker kopje koffie of thee. Daarna kunnen we je haar verzorgen, verven en knippen én bieden we nog veel meer op het gebied van verzorging en beauty!”

eMILY, eIGENAAR sALON cUTTING eDGE