Nieuws over Salon Cutting Edge

Lieve klant,

Afgelopen november kreeg ik het nieuws dat ik mijn salon niet op de huidige plek kan voortzetten, en hiermee komt er helaas een (tijdelijk) einde aan Salon Cutting Edge. Ik heb mijn uiterste best gedaan een nieuwe locatie te vinden in Groningen. Dit is helaas nog niet gelukt. Toch hoop ik in de toekomst op een leuke, nieuwe plek een doorstart te maken, want ik ben nog lang niet klaar met jullie!

Via mijn social media houd ik je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Salon Cutting Edge dus op Facebook en Instagram. Ook zou ik je graag willen mailen wanneer ik een nieuwe locatie heb. Wil je dit? Laat dit dan via de mail weten.

Ik hoop je nog te zien aan de Nieuwe Ebbinge. Wil je nog een plekje bemachtigen voor 3 juli? Boek dan snel via 1Kapper of bel 050.318 2232. Ik hoop je daar – of in de toekomst op een nieuwe plek – weer te kunnen ontvangen in mijn stoel!

Lieve groet,
Emily